Yeşilay Kulubü

Kulübümüz, gençliğin ve toplumun beden ve ruh sağlığını tehdit eden bağımlılıklar ve bütün zararlı alışkanlıklarla mücadele etmeyi amaçlar. Toplumun güvenli ve sağlıklı bir hayat sürdürmesine katkıda bulunmak, öğrencilerimizin bağımlılıklarla ilgili farkındalığının arttırılması ve bu maddelerin kullanımının, bilgi ve bilinçle önüne geçilmesi hedeflenmektedir.

Çeşitli etkinliklerle, öğrencilerimizde, tütün, alkol, uyuşturucu madde bağımlılıkları, teknoloji ve diğer tüm bağımlılıklarla mücadele kapsamında bilinç oluşturulmasına katkı sağlanır. Ayrıca, Türkiye Yeşilay Cemiyetinin, güncel bilimsel uygulamalardan yola çıkarak, gençleri ve toplumun tüm kesimlerini bağımlılıkla mücadele konusunda aydınlatmak için geliştirdiği “Türkiye Bağımlılıkla Mücadele Eğitim Programı” doğrultusunda yapılan çalışmalar da takip edilmektedir.