Projemiz Sonuç Verdi; Tekerlekli Sandalyemizi Teslim Ettik

| 18.12.2012 | Kategori: Sb_1011

Ataşehir Belediyesi tarafından başlatılmış ve okulumuzda Okul Meclisi tarafından yürütülmüş olan “Kapaklar Dönüşüyor, Engelliye Ulaşıyor” isimli kampanya kapsamında, tüm sınıfların ve öğretmenlerin katılımıyla okulumuzda kilolarca plastik şişe kapağı toplandı. Engelliler yararına toplanan bu kapaklar, engellilerle çalışan Proje Kulübü öğrencilerinin de katılımıyla Ataşehir Belediyesi’nin düzenlediği törende teslim edildi, bir plaket eşliğinde tekerlekli sandalyemiz alındı. Daha sonra ise Kâğıthane Özürlüler Merkezi’nde engelli büyüklerine Açıköğretim Lise Sınavları hazırlığına destek olmak amacıyla Matematik dersi veren Proje Kulübü öğrencileri, kendilerine bildirilen ailenin evine konuk olup, okulumuz adına alınan tekerlekli sandalyeyi teslim ettiler. Bu buluşmada çok yoğun ve çeşitli duygular aynı anda yaşandı. En son hatırımızda kalan ise ailenin sevinci oldu.