Geleceğin Liderleri Sosyal Sorumluluk Projeleri ile Hayata Bir Adım Önde Başlıyor

| 22.05.2012 | Kategori: Sb_1112

İstanbul Gençlik Platformu Derneği’nin 17/05/2012 tarihinde, Taksim Divan Otel’de gerçekleştirdiği ve İstanbul'un belirli liselerinde okuyan sadece 300 öğrencinin katılımcı olarak çağırıldığı “Geleceğin Liderleri Buluşuyor” konferansına okulumuz sosyal sorumluluk projelerinde çalışmış öğrencilerimiz katıldı. Toplumsal hizmetlerle adını duyurmuş ülkemizin önde gelen başarılı isimleri, konferansta gençlere sosyal duyarlılık ve sosyal sorumluluk konularında liderlik ettiler.

Toplum Gönüllüleri Vakfı Yönetim Kurulu Üyesi İbrahim BETİL, Prof. Dr. Erhan ERKUT, Sunay AKIN, Turgay DURAK, Pınar ECZACIBAŞI, Prof. Dr. Süheyl BATUM, Şişli Belediye Başkanı Mustafa SARIGÜL ve Türkiye Gençlik Platformu Genel Başkanı Doğa Can COŞAR’ın konuşmacı olarak katıldığı konferansta öğrencilerimiz topluma hizmet etmiş farklı lider örnekleriyle karşılaşmış oldular.

Konferansa katılan ve gelecekte sosyal sorumluluk proje liderleri olarak görmeyi arzu ettiğimiz öğrencilerimizden Ata KIYILAR, Kerem TÜFEKÇİ, Damlasu SÜBAY, Ege MENDİ, Sinan YARAR, İrem KILIÇ, Arda Faruk EREN, Ezgi TERZİOĞLU, Dilara ALPAN, Yuda Leon REYNA, Aysu BİLİCİ, Defne KOCADAYI, Yüsra MAMAŞ ve Derin TEKİN'i gösterdikleri sosyal duyarlılık ve çalışmalarından dolayı kutluyoruz.