Rockkonzert an unserer Schule

| 15.04.2011 | Kategori: Schule, Kultur

Okulumuzda Rock Konseri

Am Abend des 14.4.2011 gab es im Theatersaal von St. Georg ein Rockkonzert, bei dem Lehrer und Schüler gemeinsam mitwirkten. Zu diesem Abend luden Elisabeth Reisinger, Alfred Grasmug, Oğulcan Çırpan, Can Kuman, Mark Raymund und Sinan Bağdatlıoğlu gemeinsam ein. Unter den zahlreichen Konzertbesuchern war auch eine Klasse aus Österreich, die im Rahmen des Austauschprogrammes Istanbul besuchte. Beim Konzert wurden von der Band in eigener Interpretation unter anderem Songs der Rolling Stones, Melissa Etheridge und Eric Clapton geboten.

Musik1, Musik 2, Musik 3, Video 1, Video2

Fotos

Öğretmenleri Elisabeth Reisinger ve Alfred Grasmug'un destekleriyle Müzik Grubu öğrencilerimiz Oğulcan Çırpan, Can Kuman, Mark Raymund ve Sinan Bağdatlıoğlu’nun daveti üzerine 14.04.2011 tarihinde okulumuzun tiyatro salonunda bir konser düzenlendi. Seyircilerin arasında öğrenci değişim gezisi kapsamında İstanbul’da bulunan Avusturyalı bir sınıf da vardı. Konserde grubun kendi yorumları ile Rolling Stones, Melissa Etheridge ve Eric Clapton’un popüler şarkıları yer aldı.

Müzik1, Müzik2, Müzik3, Video1, Video2