Dans Performans Kulübü Yıl Sonu Gösterisi

| 30.05.2024 | Kategori: Aktivitäten

Dans Performans Kulübü öğrencileri “ŞİİR-MÜZİK-DANS“ temalı bir gösteri ile 10 Mayıs 2024 tarihinde, sahnede yerini aldı. 25 öğrencimizin katıldığı gösteride yıl boyunca sürdürülen dans, müzik ve şiir dinletisi çalışmaları birbirinden renkli sahnelerle seyirciyle buluştu.

Öğrencilerimiz, sanatla iç içe olma fırsatı buldukları  yıl sonu gösterisinde yeteneklerini sergilediler. Dans gösterileriyle ritim duygularını, dans tutkularını sahneye yansıtan, enstrümanlarını ustalıkla kullanan ve sesleriyle bizleri büyüleyen öğrencilerimizle birlikte müzik yolculuğuna  çıktık.

Şiir dinletilerinde etkili ses tonları, akıcı okumalarıyla duygu dolu  anlar yaşadık.   Emekleri ve performanslarıyla sanat dolu bir gün geçirmemizi sağlayan  öğretmen ve öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.