Mezunumuz Tuğberk Tanrıvermiş ile Spor ve Eğitim Söyleşisi

| 29.03.2024 | Kategori: Aktivitäten

2008 Yılında mezun ettiğimiz Tuğberk Tanrıvermiş’i 16 yıl sonra başarılı bir teknik direktör olarak ağırlamaktan gurur duyduk. Galatasaray Yardımcı Teknik Direktörlüğü görevinden sonra şu an Roma U18’i çalıştıran Tuğberk, yönettiği her takıma kupa kazandırarak İtalya’da “Maurizio Maestrelli Yılın En Başarılı Genç Teknik Direktörü Ödülü”nü almaya hak kazandı. Öğrencilerimize farklı bir kariyer perspektifinden seslenen mezunumuz; çalıştırdığı gençleri nasıl motive ettiği, sağlıklı yaşam konusunda nelere dikkat ettiği, sahip çıktığı etik değerler ve Avusturya Lisesi’nin çalışma hayatına kattıkları üzerine Türkiye Aerobik Jimnastik Şampiyonumuz Hazal Aksüt ile sporcu öğrencilerimizin katılımıyla çok keyifli bir söyleşi gerçekleştirdi. Masa tenisinden voleybola, basketboldan küreğe; sporun çeşitli dallarında emek veren genç Avusturya Liseliler’e getirdiği öneriler ve kattığı enerji için Tuğberk Tanrıvermiş’e teşekkürlerimizi sunarız.