Eğitim Şirketimiz Viyana'daki Uluslararası Ticaret Fuarında

| 28.03.2024 | Kategori: Aktivitäten

Ticaret sınıflarımız yıllardır "The Coffee Makers İstanbul" eğitim şirketini başarıyla yürütmektedir. Mart ayının başında Viyana Belediye Binası'nın balo salonunda Avusturya, Almanya, İtalya, Belçika ve Çek Cumhuriyeti'nden 70'in üzerinde eğitim firmasının katılımıyla bir fuar düzenlendi. Türkiye de eğitim firmamız "The Coffee Makers İstanbul" tarafından bir standla temsil edildi. 11T sınıfı öğrencileri bu etkinliği profesyonelce organize ettiler ve modern bir fuar standı tasarladılar. Tasarladıkları stand malzemeleri, fuar katılımına dair bilgileri ve satış becerileri ile Mart ayının başında Viyana'ya gittiler.

Öğrencilerimiz; samimi, cana yakın tavırları ve müşterilerle yetkin görüşmeleri ile fuar standına gelen çok sayıda ziyaretçiyi etkilediler. 11T sınıfının The Coffee Makers eğitim şirketiyle birlikte fuara katılımı çok başarılı geçti. Girişimcilik ruhunun çok etkin olduğu bu çalışmadan öğrenciler son derece olumlu etkilendiler.