11. Sınıflar ile Münih Alman Müzesi Gezisi

| 13.02.2024 | Kategori: Aktivitäten

Okulumuz bu yıl ilk kez Alman Müzesi'ne bir gezi düzenledi. Avrupa'nın en büyük teknik müzesini ziyaret etmek ve geceyi orada geçirmek kaçırılmaması gereken bir fırsattı.  Müzede nükleer fizikten uzay yolculuğuna kadar çeşitli sergiler bulunuyordu. Tüm sergileri çeşitli uzmanların özel rehberliğiyle gezdik. Müzenin en ilginç yanı sağlık ve klasik optik alanlarıydı. Özellikle atölye çalışmaları çok etkileyiciydi. Gıdaların yapı taşlarının tespiti ya da farklı sensörlerle sistemlerin geliştirilmesi gibi atölye çalışmaları eğlenceliydi hem de okul derslerimize olumlu katkı sağladı. Boş zamanlarımızda Münih'in güzel mekanlarını ziyaret etmek, Bavyera spesiyalitelerini tatmak ve kartopu savaşı yapmak Münih'te unutulmaz bir zaman geçirmemizi sağladı.

Cansu Korkmazer