Rehberlik Servisi Sene Başı Veli Seminerleri

| 20.10.2023 | Kategori: Aktivitäten

Hazırlık sınıfı velilerimize eğitim öğretim yılının ilk günü okulumuzun eğitim sistemini ve Rehberlik Servisini tanıttığımız seminerimizi gerçekleştirdik. Daha sonra da 9, 10, 11 ve 12. sınıf velilerimize yönelik sene başı veli seminerlerimizi çevrim içi olarak tamamladık. Hazırlık ve 9. sınıfta gelişim dönemi özellikleri, öğrenci ihtiyaçları, zamanı doğru kullanabilme, ebeveyn-ergen iletişimi, öğrenci-öğretmen iletişimi konularına ve Rehberlik Servisi’nin bu süreçteki katkılarına değindik. Buna ek olarak 10. sınıf için yurt içi-yurt dışı yükseköğretimle ilgili karar verme süreci, 11. sınıfta akademik ve gelişimsel yetkinlikler ve 12. sınıf öğrencilerimizin YKS ve Matura hazırlık süreçleri hakkında da bilgilendirme yaptık.