2022/23 MUN Kulübü'nün İkinci Dönem Faaliyetleri

| 19.06.2023 | Kategori: Aktivitäten

2022-2023 Eğitim Öğretim Yılının ikinci döneminde SGMUN Kulübü öğrencileri üç konferansa katılma fırsatı buldu:

1. GSL-MUN

24.02-26.02.2023 tarihleri arasında Galatasaray Lisesi’nde düzenlenen MUN Konferansına, kulübümüzden yedi öğrenci katıldı. Birçok öğrencimiz için bu konferans ilk deneyimdi. Buna rağmen oturumlar sırasında gösterdikleri büyük çaba nedeniyle „Üstün Delege Ödülü“ ile ödüllendirilmeyi başardılar.

2. RCI-MUN

17.04-20.04.2023 tarihleri arasında, kulübümüzden 13 öğrenci Bebek’teki Robert Kolej’de düzenlenen uluslararası MUN konferansına katıldı. Kulübümüzün ikinci kez bu konferansa seçilmesinden dolayı öğrencilerimizle gurur duyuyoruz.

3. IEL-MUN

Okul yılının sonunda, 10.06-13.06.2023 tarihleri arasında, 25 kişilik bir öğrenci grubu İstanbul Erkek Lisesi’nde düzenlenen MUN konferansına katıldı. Bu konferansın özelliği, bir öğrencinin Almanca dil becerilerini gösterebildiği bir Alman Komitesinde (Güvenlik Konseyinde) de bulunmasıydı. Toplamda sekiz öğrenci oturumlar sırasında gösterdikleri üstün başarı nedeniyle ödül aldı.

MUN Kulübü için çok verimli bir okul yılı oldu ve geçen yıl kulübün yeni kurulan kulübün temelini geliştirmek mümkün oldu. Yeni üyeler kulüple başarılı bir şekilde tanışırken deneyimli üyeler de bilgi ve münazara becerilerini daha da geliştirebildiler.