BEST Viyana Gezisi

| 07.03.2023 | Kategori: Aktivitäten

02-05 Mart tarihleri arasında 11. Sınıf öğrencilerimizden 40 kişilik bir ekip ile Yurt Dışı Eğitim Danışmanımız Werner Pöschl, Türk Müdür Başyardımcımız Dr. Yasin Beşer ve Rehberlik Servisi’nden Ayça Turgut Atalay’ın katılımıyla Viyana’ da gerçekleştirilen, Avusturya’nın en kapsamlı yükseköğretim fuarına katıldık. Bu gezide öğrencilerimiz Viyana’da yükseköğrenim gören ve çalışan mezunlarımızla bir araya geldiler, onların eşliğinde Viyana Üniversitesi, Viyana Teknik üniversitesi ve Viyana Ekonomi Üniversitesi’ni gezdiler; eğitim hakkında yerinde bilgi alma şansına sahip oldular. Best Yükseköğretim Fuarı’nda ise Avusturya’nın dört bir yanındaki üniversiteler ve yükseköğretim programları hakkında bilgi aldılar. Mezunlar Derneği Viyana şubemizde görev alan SG Aktiv çalışanlarına da bizlere gösterdikleri ev sahipliği için teşekkürlerimizi sunarız.