Mezunlarımızla Buluşma

| 24.12.2020 | Kategori: Aktivitäten

Yükseköğretim bilgilendirme ve mesleki yönlendirme çalışmalarımız kapsamında, Rehberlik Servisi olarak her sene düzenlediğimiz "Mezunlarla Buluşma" etkinliğimizi bu sene çevrimiçi olarak gerçekleştireceğiz. Okulumuzdan mezun olup yurt içi ve yurt dışında pek çok farklı yükseköğretim kurumunda öğrenim hayatlarına devam eden 60 mezunumuz, 24-25 Aralık tarihlerinde 10., 11. ve 12. sınıf Matura ve YKS` ye hazırlanan öğrencilerimiz ile bir araya gelecekler. Bu iki gün boyunca öğrencilerimiz 29 farklı yükseköğretim programını tanıyacak, hedefledikleri programa yerleşebilmek adına kat edecekleri yol hakkında bilgi edinecek ve dünyanın dört bir yanında yükseköğrenim gören mezunlarımızın deneyimlerinden faydalanacaklar. Bu etkinlikte gönüllü görev alarak destek veren, içerisinde bulunduğumuz zorlu koşullarda dahi başarının mümkün olduğunu göstererek öğrencilerimizi yüreklendiren bütün mezunlarımıza şimdiden teşekkürlerimizi sunarız.