Değerler Eğitimi ve Proje Kulübü Bir "Öğretiyorum/ Öğreniyorum" Sürecini Daha Tamamladı

| 05.06.2018 | Kategori: Aktivitäten

Biz, proje kulübü olarak bu yıl Cezayirli Gazi Hasan Paşa İlkokulu 2.ci sınıf öğrencileriyle gerçekleştirdik "Öğretiyorum/ Öğreniyorum" projemizi.

24 Mayıs Perşembe günü yaptığımız törende içimizde çocuklara veda ediyor olmamızın burukluğu vardı. Ve o heyecanımız… Hepimiz yaptığımız işle gurur duyduk. Çocuklar başarılı bir şekilde, eğlenerek şarkılarını söylediler.

Projeye başlarken hiçbir karşılık beklememiştik ama törenin sonunda çocuklarla birlikte velilerin de bize teşekkür etmesi hepimiz yüzünde çok farklı bir gülümsemenin oluşmasına neden oldu. Bir sürü şey gizliydi bu gülümsemenin içinde. Gurur, hüzün, sevgi, heyecan…