Öğrencimiz Ali Arıca’nın BaşarısıKemal-Aufsatzwettbewerb"

| 17.03.2014 | Kategori: Aktivitäten

Sainte Pulcherie Fransız Lisesinin dördüncüsünü düzenlediği "Orhan Kemal'in Eserlerinde Umut" konulu edebi makale yarışmasında, 12. sınıf öğrencimiz Ali Arıca "Orhan Kemal'in Eserlerinde Umut" adlı yazısıyla Akademik Dürüstlük Ödülü'ne layık görüldü. Doğan Hızlan, Menderes Samancılar, Sennur Sezer ve Işık Öğütçü'nün birer konuşma yaptığı törende, gençleri yazmaya yönlendirmenin önemi vurgulandı, Orhan Kemal'le ortak anılar anlatıldı. Orhan Kemal'in şiirlerini besteleyen Aykut Yılmaz, "Şarkılardaki Orhan Kemal" dinletisini sundu. "Orhan Kemal'in Eserlerinde Umut" temalı yarışmanın ödül töreni de yarışmanın kendisi denli edebiyat dolu ve eğlenceli bir ortamda gerçekleşti.

Öğrencimiz Ali Arıca'ya ve diğer katılımcı öğrencilere başarılar diliyor, Sainte Pulcherie Fransız Lisesine de özel bir etkinlik gerçekleştirdiği için teşekkür ediyoruz.