Sosyal Sorumluluk Projelerine Devam

| 17.03.2014 | Kategori: Aktivitäten

Okulumuzun Sosyal Duyarlılık Kulübü öğrencileri bu yıl yeni bir projede daha yer aldı. Kulüp öğrencilerimiz, Akran Destek Grubu ve 11. sınıflarla Pera Müzesi'nde, engelliler için müze tarafından hazırlanan etkinliklere destek verdiler. Öğrencilerin yaratıcılıklarını ve sanat yoluyla kendilerini ifade etme yeteneklerini, problem çözme ve motor kabiliyetlerini geliştirmelerini; güven duygusunu pekiştirmelerini; çevreyle, arkadaşlarıyla iletişim kurmalarını ve keyifli bir müze deneyimi geçirmelerini sağlamak amacıyla hazırlanan projeye katılarak hem onlar hem de kendileri için daha önce yaşamadıkları deneyim ve duyguları yaşamış oldular.

Öğrencilerimiz bu gruplarla bir arada Kütahya Çini ve Seramikleri, Oryantalist Resim Koleksiyonu sergilerini inceleyerek çizim ve drama çalışmalarıyla birlikte atölyede kil ve kolaj çalışmaları gerçekleştirdiler.