“Üniversiteleri Ve Meslekleri Tanıtma Etkinlikleri” kapsamında, İstanbul Teknik Üniversitesi Tanıtım Ofisi Okulumuzdaydı

| 24.02.2012 | Kategori: Sb_1112

29/12/2011 tarihinde “Üniversiteleri ve Meslekleri Tanıtım Günü” kapsamında İstanbul Teknik Üniversitesi tanıtım ofisinden İrem Alpen ile İşletme Mühendisliği Bölümünden 2001 mezunumuz Kaya Tokmakçıoğlu 10 ve 11 Fen sınıfı öğrencilerimiz bilgilendirdiler verdiler. Tanıtım toplantısında; üniversitenin kısa tarihçesi, beş kampüsü, on üç fakülte ve altı enstitüsü, 39 farklı Lisans Programı, ödül alan öğrenci projeleri, uluslararası eşdeğerlik (ABET, EUA, NAAB, IMO), Uluslar arası ortak lisans programları/SUNY Programları ve çift ana dal, yatay geçiş konularında öğrencilerimizi aydınlatan İrem Alpen’in sunumu sonrası, mezunumuz Kaya Tokmakçıoğlu, yüksek lisans alanı olan işletme mühendisliği ve genel olarak mühendislik alanı ile ilgili bilgi ve deneyimlerini aktardı. Tokmakçıoğlu, Avusturya Lisesi mezunu olmanın üniversitede ve hayatta kendisine sağladığı avantajlar konusunda da paylaşımda bulundu.