Boğaziçi Üniversitesi ve Sabancı Üniversitesini Gezdik

| 23.12.2014 | Kategori: Sb_1415

12. Sınıf öğrencilerimizle, dönem başında yaptığımız anket sonuçlarına göre üniversite tanıtım programlarına devam ettik. Bu kapsamda Boğaziçi Üniversitesi ve Sabancı Üniversitesi’ni ziyaret ettik.

“Geleceğin üniversitesi” sloganıyla 10 yıldır yoğun bir akademik program gerçekleştiren Sabancı Üniversitesi’nde yaptığımız kampüs turunun ardından, tanıtım ofisinde görevli öğrenciler ile sohbet etme olanağı bulduk.

Boğaziçi Üniversitesi’nde ise yüzyıllık binaların gölgelediği Güney Kampüsü gezerek düzenlenen tanıtım sunumuna katıldık. Uluslar arası Ticaret Bölümü Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Zeynep Ata, bölümü ve olanaklarını öğrencilerimize anlattı, Avusturya Lisesi mezunlarının bölümlerinde çok başarılı olduklarını ve onlarla çalışmaktan mutluluk duyduklarını belirtti.

Gezi sonrası, öğrencilerimizin motivasyonlarının arttığını gözlemek ve bu yönde pek çok olumlu geri bildirimler almak, bizler için keyifliydi.