Hazırlık Sınıfı Öğrencilerimiz “Sağlıklı Beslenme ve Kilo Yönetimi” Konusunda Bilgilendirme Seminerine Alındı

| 18.04.2012 | Kategori: Sb_1112

Okulumuz Rehberlik Servisi tarafından organize edilen konferansta, Hazırlık sınıfı velimiz, Bilim Üniversitesi Öğretim Görevlisi, Uzman Diyetisyen Bengül AKGÜN, tüm Hazırlık sınıfı öğrencilerine, “Sağlıklı Beslenme, Kilo Yönetimi ve Zihinsel Performans” konularında bilgi verdi.

18/01/2012 tarihinde yapılan toplantıda Sayın AKGÜN, öğrencilerimizle, sağlıklı beslenmede temel olan besin öğeleri, 14-18 yaş grubu gençler için beslenme ilkeleri, besin gruplarının tüketim düzeyleri, ideal kilo kavramı, anoreksiya nervosa - bulimia nervosa, zihinsel performansı arttırmaya yardımcı olacak besinler, spor ve fiziksel aktivitelerin hayatımızdaki önemi gibi konularda paylaşımda bulundu. Öğrencilerimizi bilinçlendirme adına yaptığı katkılardan dolayı Uzman Diyetisyen Bengül AKGÜN’e teşekkürlerimizi iletiyoruz.