20 Kasım Dünya Çocuk Hakları Günü Söyleşisi

| 10.12.2014 | Kategori: Aktivitäten

Demokrasi, İnsan Hakları ve Vatandaşlık Kulübü etkinlikleri çerçevesinde, "Dünya Çocuk Hakları Günü" nedeniyle İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi öğretim üyesi mezunumuz Didem Özcan konuğumuz oldu.

10 C ve 10 D sınıfları ile Demokrasi Kulübü, Sosyal Dayanışma ve Yardımlaşma Kulübü öğrencilerinin katılımı ile 27 Kasım 2014 tarihinde gerçekleşen söyleşide, konuğumuz, Türkiye’de Çocuk Hakları ve Uygulamaları, Çocuk Hakları ile ilgili Uluslar arası Sözleşmeler ve Birleşmiş Milletler Çocuk Hakları Sözleşmesi konularında değerlendirmeler yaptı. Güncel örnekleri öğrencilerimize aktardı. Mezunumuzun bu alandaki bilgi ve birikimlerinden yararlanma fırsatı bulan öğrencilerimiz, söyleşiyi ilgi ve dikkatle takip ettiler.