“Üniversiteye Hazırlanan Bir Gencin Anne-Babası Olmak” başlıklı Veli Grup Çalışmamız tamamlandı

| 18.04.2012 | Kategori: Sb_1112

12. sınıf öğrencilerimizin sınav hazırlıklarını yürüttükleri ve kariyer planlamalarını yaptıkları bu zorlu dönemde, öğrencilerimizin yanısıra velilerimize de destek olmak amacıyla, Rehberlik Servisi olarak 22 Aralık 2011 - 05 Ocak 2012 tarihleri arasında Üniversiteye Hazırlanan Bir Gencin Anne-Babası Olmak” başlıklı bir grup çalışması düzenledik. Üç hafta süren bu çalışmada yürütülen çeşitli etkinliklerle, velilerimizin YGS-LYS hakkındaki kanılarına, çocuklarına ne şekilde destek olduklarına ve olabileceklerine, sınavlara dair oluşan duyguların bize ve çevremize olan etkilerine, bu süreçte karşılaşılan zorluklara ve bunlarla başa çıkma yöntemlerine değinildi. Çalışmaya katılan ve paylaşımlarıyla kendilerinin yanısıra diğer velilere de destek olan tüm anne-babalara teşekkürlerimizi sunarız.