Boğaziçi Üniversitesi Güney Kampüsü'nü Ziyaret Ettik

| 12.01.2010 | Kategori: Sb_0910

Lise 4 TM Fen ve Ticaret sınıfı öğrencilerimiz ile üniversiteleri ve meslekleri tanıtma programımız kapsamında Boğaziçi Üniversitesi Güney Kampusü’nü ziyaret ettik.

Üniversite tanıtım filmi ile başlayan programda öğrencilerimize üniversitenin akademik olanakları, ülkelerarası değişim programları ve kampus yaşantısı ile ilgili bilgi verildi.

Tanıtım programının kampus yaşamı ile ilgili bölümü, Boğaziçi Üniversitesi Elektronik Mühendisliği ve Psikolojik Danışmanlık bölümlerinde okuyan öğrenciler tarafından öğrencilerimize aktarıldı. Böylece öğrencilerimiz bir öğrenci gözünden kampus yaşamının olumlu ve olumsuz yanları hakkında ayrıntılı bilgi alma olanağına sahip oldular.

Ayrıca Uluslararası Ticaret Bölümü Öğretim Üyesi Dr. Zeynep Ata bölümün olanaklarını içten bir yaklaşımla bizlere aktardı. Aydınlatıcı ve zengin sunumu özellikle Ticaret sınıfı öğrencilerimizi ve bizleri mutlu etti.