Kariyer Planlama ve Meslekler Günü

| 10.12.2014 | Kategori: Sb_1415

27 Kasım 2014 tarihinde Rehberlik Servisi tarafından organize edilen "Kariyer Planlama ve Meslekler Günü" etkinliğinde 11 ve 12.sınıf öğrencilerimiz mezunlarımızla buluştu.

Öğrencilerimizin meslek seçimleri ve gelecek planlamalarına katkıda bulunmak amacıyla yaptığımız anket sonucuna göre Fen ve TM grubundan farklı mesleklerden, alanlarında başarılı sekiz mezunumuzu ağırladık.

Fen alanında Makine Mühendisi Selman Tarmur, Elektrik Mühendisi Hasan Çolakoğlu, Dr. Altuğ Ergin, İnşaat Yüksek Mühendisi Ebru Tamer; TM alanında ise Avukat Dr. Umut Kolcuoğlu, İşletme alanında Bahar B. Süren ve Nazmi Güven, Sosyoloji, Psikoloji alanında Sezin Öter öğrencilerimizle birlikte oldular.

Fen grubunda 12D sınıfından Caner Kayalı, TM grubunda 12 C sınıfından Derin Tekin moderatörlüğü üstlendiler. Konuklarımıza "Avusturya Liseli olmak, meslek seçiminde dikkat edilecek kriterler, geleceğin meslekleri, hayatta başarılı ve mutlu olmak" la ilgili sorular yönelttiler ve etkinliğin başarıyla yürütülmesine katkıda bulundular.

Bilgi ve deneyimlerini öğrencilerimizle paylaşan mezunlarımıza, etkinliğe destek veren Okul Aile Birliği üyelerimize ve emeği geçen herkese teşekkürlerimizi iletiyoruz.