“Make A Wish” -Bir Dilek Tut- Projesi, Öğrenci ve Velilerimizden Yoğun İlgi Gördü

| 08.05.2012 | Kategori: Sb_1112

Avusturya Lisesi ve Ticaret Okulu Öğrenci Meclisi, Türkiye’nin dört bir yanında hayati tehlike taşıyan bir hastalığa yakalanmış çocuklarımızın umut, dayanma gücü ve sevinç duygularını güçlendirmek için onların dileklerini gerçekleştirmek amacıyla kurulmuş olan “Make a Wish” -Bir Dilek Tut- Derneği yararına çalıştı.

Okul Meclisi Başkan Yardımcısı Deniz PAMUK`un girişimleriyle öncelikle okulumuzda bir tanıtım konferansı gerçekleştiren dernek yöneticileri, Hazırlık öğrencilerimize yaptıkları sunumla kuruluş amaçlarını ve faaliyetlerini anlattılar. Daha sonra derneğe destek vermek amacıyla oluşturulacak fon için 10T sınıfından Seray SOMAL`ın çabaları sonucu Divan Pastaneleri`nin sponsorluğu sağlanarak veli toplantı günlerinde pasta ve kurabiye satışı gerçekleştirildi.

Bir sonraki adımda, oluşturulan fon ile kronik hastalığı bulunan bir çocuğun dileğini gerçekleştirecek olan öğrencilerimiz, projeyi geliştirmeye yönelik çalışma ve eğitimlerini halen sürdürmektedirler.

Sosyal sorumluluk bilinci ile gönüllülük projelerinde çalışan tüm öğrencilerimizi kutluyoruz.