Öğrenci ve Velilerimize "Ergenin İkilemleri ve Bağımlılıklar" Konulu Seminerler Yapıldı

| 11.02.2013 | Kategori: Sb_1213

18/01/2013 tarihinde, Beyoğlu İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliğinde görev yapan Sayın Erdal Karamanlı, 11.sınıf öğrencilerimizi, madde bağımlılığı ve önleyici çalışmalar konusunda bilgilendirdi. Öğrencilerimize özellikle sosyal ortamlarda karşılaşabilecekleri riskli durumlardan söz eden Karamanlı gözlem ve deneyimlerini akıcı bir şekilde sundu. Öğrencilerimizin konuya duyarlılığı hepimizi sevindirdi.

Öğrencilerimize yapılan bu seminerin ardından, 21/01/2013 tarihinde 9,10 ve 11. sınıf velilerimiz için düzenlediğimiz "Özgürlük mü? Bağımlılık mı? Ergenin İkilemi" konulu konferansta Prof. Dr. Kültegin Ögel, genel bağımlılık kavramı üzerinde durdu. Bilgisayar ve internet bağımlılığı, madde bağımlılığı, ergenlik dönemi özellikleri, aile içi ilişkiler ve yaklaşımlar konusunda velilerimizi bilgilendiren Sayın Ögel’e ve çocuklarımızı daha sağlıklı ve mutlu yarınlara taşımak için gerçekleştirdiğimiz bu konferanslara katılan tüm velilerimize teşekkür ediyoruz.