Mezunlarımızdan Meslek ve Üniversite Tanıtımı

| 22.05.2012 | Kategori: Sb_1112

2009 yılı mezunlarımızdan Galatasaray Üniversitesi İktisat öğrencisi Ece TANÖREN, Marmara Üniversitesi’nde Almanca İşletme Enformatiği eğitimi gören Buket KARAKAŞ ile İstanbul Bilgi Üniversitesi’nde Kültür Yönetimi’ni burslu olarak kazanmış ve Reklamcılık ile çift anadal programı yürüten Sedef GÜVENÇ, 11 Mayıs 2012 tarihinde öğrencilerimizle bir araya gelerek okudukları üniversiteler ve bölümleri hakkında bilgi paylaşımında bulundular. Üniversitelerin bölümleri, kampüs yaşantısı, eğitim alınan dersler, yürütülen stajlar ve iş olanakları konusunda mezunlarımız tarafından öğrencilerimize aktarılan bu bilgiler, öğrencilerimizin karar verme süreçlerine katkıda bulunacağı gibi hatıralarımızda da çok hoş bir mezun-öğrenci buluşması olarak yer alacak. Rehberlik Servisi olarak kendilerine en içten teşekkürlerimizi sunuyoruz.