Öğrencilerimiz Hukuk Ve İşletme Alanlarıyla İlgili Bilgilendirildi

| 09.12.2011 | Kategori: Sb_1112

“Üniversiteleri ve Meslekleri Tanıtma Programı” kapsamında Koç Üniversitesi Hukuk Fakültesi Öğretim görevlisi Murat Önok ve İdari Bilimler Fakültesi Öğretim Görevlisi Deniz Aksen, 28.11.2011 tarihinde Ticaret 10, Lise 11 ve 12 TM sınıfı öğrencilerimizle, “Hukuk ve İşletme” alanı ve meslekleri hakkında bilgi ve deneyimlerini paylaştılar. Ayrıca Koç Üniversitesi’nin öğrencilere sağladığı burs imkanları, çift ana dal programları, işletme yüksek lisans ve doktora programları ve Erasmus programı hakkında da bilgi verdiler. Seminer sonunda öğrencilerimizin sorularını cevaplayan Murat Önok ve Deniz Aksen, kariyer planlamalarını yaparken sormak istedikleri sorular için öğrencilerimize yardımcı olmak amacıyla e-mail adreslerini de verdiler. Kendilerine teşekkür ediyoruz.