Öğrencilerimiz TED İstanbul-Avrupa Gençlik Parlamentosu Milli Konferansı`nda Büyük Başarı Gösterdiler

| 28.11.2011 | Kategori: Sb_1112

11-14 Kasım 2011 tarihleri arasında TED İstanbul Koleji Vakfı Özel Lisesi ve Avrupa Gençlik Parlamentosu Derneği iş birliği ile İngilizce olarak gerçekleştirilen Avrupa Gençlik Parlamentosu -EYP- 10.Ulusal Seçim Konferansı'na 6 öğrencimizle katıldık. Türkiye'nin çeşitli illerinden konferansa katılan 230 delege arasından gösterdikleri performansla, Baran Tanverdi (Almanya) ve Tarık Çaşkurlu (Türkiye) uluslararası -asil listeden-  Nehir Demirkol -yedek listeden- konferanslara katılmaya hak kazandılar. Okulumuzu ve ülkemizi ulusal ve uluslararası konferanslarda başarıyla temsil eden öğrencilerimizi kutluyoruz.

(soldan-sağa: Emirhan Aldinç (11E), Mehmet Baran Tanverdi (11E), Aksel Alp (10E), Tarık Çaşkurlu (11A), Efe Can Sevilmiş (10E), Nehir Demirkol (10B), Ayça Turgut Atalay (Rehberlik Öğretmeni)