10, 11 ve 12. sınıflarımız için “Meslekler Günü ve Kariyer Planlama” Etkinlikleri

| 07.01.2013 | Kategori: Sb_1213

Rehberlik Servisi tarafından organize edilen “Meslekleri ve Üniversiteleri Tanıtma” programı kapsamında 18 ve 19 Aralık 2012 tarihlerinde bir dizi konferans gerçekleştirildi. Öğrencilerimizin ders ve meslek seçimlerine, kariyer yolculuklarına destek olmak amacıyla 18.12.2012 tarihinde 10.sınıf öğrencilerimizi, 91 mezunumuz olan Sayın Didem Dinçer Özcan’la buluşturduk. İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi Öğretim Üyesi olan Didem Dinçer Özcan, öğrencilerimize kendi kariyer yolculuğundan başlayarak hukuk eğitimi ve mezuniyet sonrası çalışma alanları ile ilgili paylaşımlarda bulundu. Konferansta 2010 mezunumuz ve halen İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi’nde öğrenci olan Oğulcan Şakrak da İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi ve alan dersleri hakkında bilgi verdi. 19 Aralık 2012 tarihinde, İstanbul Üniversitesi İşletme Fakültesi’nden -aynı zamanda hazırlık ticaret sınıfı velimiz olan- Prof. Dr. Lale Tüzüner, 11 ve 12.sınıf öğrencilerimize uzmanlık alanı olan insan kaynakları ve iş başvuru süreci hakkında yaşamdan örneklerle bir sunum gerçekleştirdi. Kendilerine teşekkürlerimizi iletiyoruz.