Aday Veli Bilgilendirme Sunumu

| 01.06.2023 | Kategori: Allgemeines

Liselere Geçiş Sistemi (LGS) çerçevesinde okulumuz hakkında bilgi almak isteyen sekizinci sınıf öğrencileri ve velilerine; 08, 12, 14, 19, 20, 21 ve 22 Haziran 2023 tarihlerinde Rehberlik Servisimiz tarafından çevrim içi bilgilendirme yapılacaktır. Bilgilendirme sunumuna katılabilmek için önceden kayıt olmak gerekmektedir. Süreç şu şekilde işleyecektir:

• Bilgilendirme saat 14.00’da Zoom üzerinden gerçekleşecek ve 40 dakika sürecektir.
  • Sunuma kayıt olmak için, aşağıdaki bağlantı adresinden erişebileceğiniz formun tek bir tarih  seçilerek doldurulması gerekmektedir.
  • Kayıt olan velilere, sunum günü bağlantı adresini ve diğer bilgileri içeren bir e-posta gönderilecektir. Önemsiz/istenmeyen e-posta klasörünü de kontrol etmenizi hatırlatırız.
  • Kişi sayısı sınırlı olduğundan, her ailenin tek bir aygıttan bağlanması ve bağlantı adresini paylaşmamasını önemle rica ederiz.

Kayıt formu için tıklayınız.