Pera Kültür Sokağı Festivali

| 16.06.2022 | Kategori: Aktivitäten

Öğrencilerimiz Ece Say (9A), Duru Kutlu (11C) ve Sungur Tibet Atakan (11C) dan oluşan St. Georg Oda Müziği Üçlüsü, 08  Haziran Çarşamba günü “Pera Kültür Sokağı Festival“ ine katıldılar. Üçlü, Galata Kulesi’nde bulunan profesyonel sahnede Schostakovitsch 3 Nolu Vals‘ ini seslendirdiler. Festivale Beyoğlu bölgesinde bulunan 12 özel ve yabancı özel okulundan toplam 44 öğrenci katıldı.

Zoğrafyan Lise‘sinin koordinasyonu ve organizasyonu ile gerçekleşen bu güzel proje için Notre Dame de Sion, Galileo Galilei, Eseyan Okulu, St. Georg Lisesi ve daha birçok okul bir araya geldi. Bu vesileyle, değerli Müdür Yani Demircioğlu’na ve Sekreter Meline Antoniadou Kotsia’ya tüm koordinasyonları ve yardımları için teşekkür ederiz.