Aday Veli Bilgilendirme Sunumu

| 21.06.2022 | Kategori: Allgemeines

Liselere Geçiş Sistemi (LGS) çerçevesinde okulumuz hakkında bilgi almak isteyen sekizinci sınıf öğrencilerinin velilerine, Rehberlik Servisimiz tarafından çevrim içi son bilgilendirme, 23 Haziran 2022 tarihinde yapılacaktır. Bu sunuma katılabilmek için önceden kayıt olmak gerekmektedir. Süreç şu şekilde işleyecektir:

• Bilgilendirme saat 14.00’de Zoom üzerinden gerçekleşecek ve 40 dakika sürecektir.
  • Kayıt olmak için aşağıdaki bağlantı adresinden erişebileceğiniz Google formun veli tarafından doldurulması gerekmektedir.
  • Kayıt olan velilere, 23 Hazıran 2022 tarihinde bağlantı adresini ve diğer bilgileri içeren bir e-posta gönderilecektir. Önemsiz/istenmeyen e-posta klasörünü de kontrol etmenizi hatırlatırız.
  • Kişi sayısı sınırlı olduğundan, her ailenin tek bir aygıttan bağlanması ve bağlantı adresini paylaşmamasını önemle rica ederiz.

Kayıt formu için tıklayınız.

Toplantımızın kontenjanı dolmuştur.