T.C. Milli Eğitim Bakanlığından Uzaktan Eğitime İlişkin Açıklama

| 18.11.2020 | Kategori: Allgemeines

Sayın Veli,

T.C. Milli Eğitim Bakanlığının açıklamaları doğrultusunda, okulumuzda tüm eğitim ve öğretim faaliyetleri 31 Aralık 2020 tarihine kadar uzaktan eğitim yoluyla yapılacaktır.

31 Aralık 2020 tarihine kadar yüz yüze veya uzaktan hiçbir sınav yapılmayacak, sınavlarla ilgili planlamalar salgın sürecinin seyrine göre ayrıca gerçekleştirilecek ve okul yönetimimiz aracılığıyla öğrencilerimize duyurulacaktır. Öğrencilerimiz, yüz yüze ve uzaktan eğitimle yapılan eğitim öğretim müfredatından sorumlu olacaklardır.

Saygılarımızla

T.C. İçişleri Bakanlığının Koronavirüs Salgını ile ilgili Alınan Yeni Tedbirlerin Duyurusu (18.11.2020)

T.C. Milli Eğitim Bakanlığının Uzaktan Eğitim Süreci ile ilgili Detayların Duyurusu (18.11.2020)