Acı Kaybımız - DI Dr. Herbert Weber CM

| 26.06.2020 | Kategori: Allgemeines

Okulumuzda yıllarca Fizik Öğretmenliği yapmış olan Dipl. Ing. Dr. Herbert Weber CM ağır bir hastalık sonucu 25 Haziran 2020 Perşembe günü Graz´ ta vefat etmiştir.

26.10.1952´ de St. Valentin´de doğan Dr. Herbert Weber CM,  Lazarist Rahip ve Fizik Öğretmeni olarak 1995 yılında okulumuza gelmiş, Fizik Zümre Başkanlığı  görevi de  yapmıştır. Öğrencilerine Fiziğin insan yaşamındaki anlamını büyük bir coşku ile açıklamaya çalışması sonucu bazı öğrencileri Üniversite´ de Fizik eğitimi almayı seçmiş, bazı öğrencilerin aşırı şakalarını bile kendisi her zaman anlayışla karşılamıştır.

Yaşadığı sağlık sorunları nedeni ile 2014/15 ders yılı sonunda erken emekli olarak Avusturya´ ya dönmüştür.

25 Haziran 2020 Perşembe günü 68 yaşında vefat eden Dr. Herbert Weber´ in defin töreni bilgilerine web sayfamızda almanca sayfasından ulaşabilirsiniz.

Yirmi yıl boyunca St. Georg´ a verdiği değerli emeğe teşekkür borçluyuz, dualarımızda onu saygı ve sevgi ile anacağız.

Foto 1   Foto 2   Foto 3   Foto 4