Beyoğlu İlçesi II. Dönem Tarih Dersleri Zümre Başkanları Toplantısı Okulumuzda Yapıldı

| 10.02.2020 | Kategori: Aktivitäten

2019/2020 Eğitim Öğretim Yılı Beyoğlu İlçesi II. Dönem Tarih Dersleri Zümre Başkanları Toplantısı, 06 Şubat 2020 Perşembe günü, okulumuzda gerçekleştirildi. Belirlenen gündem maddelerinin görüşüldüğü toplantıda, tarih öğretmenleri,  alanlarıyla ilgili iletişim, uyum ve işbirliği sağlamaya yönelik görüş ve değerlendirmelerini paylaştılar. Toplantıya katılan öğretmenler; tarih zümresini ilgilendiren mevzuat değişiklikleri, eğitim öğretimde kalitenin yükseltilmesi ve öğrenci başarısının artırılması, derslerin verimli işlenebilmesi için gerekli materyallerin planlanması, öğretim programında belirlenen ortak hedeflere ulaşılması ve zümreler arası işbirliği hususlarında fikir alışverişinde bulunarak öneri niteliğinde kararlar aldılar.