Beyoğlu İlçesi Tarih Dersleri Zümre Başkanları Sene Başı Toplantısı Okulumuzda Yapıldı

| 09.09.2019 | Kategori: Aktivitäten

2019/2020 Eğitim Öğretim Yılı Beyoğlu İlçesi Tarih Dersleri Zümre Başkanları Sene Başı Toplantısı, 04 Eylül 2019 Çarşamba günü, okulumuzda yapıldı. Toplantıda, İlçe Milli Eğitim Müdürü`nün uygun gördüğü gündemle, zümre başkanı ve katılımcı öğretmenlerin gerekli bulduğu konular, eğitim kurumlarının kademe ve türüne göre görüşüldü. İlgili maddelerin değerlendirildiği ve öneri niteliğinde kararların alındığı toplantıda, bölge okullarında görev yapan öğretmenler, tarih öğretiminin bir plan çerçevesinde yürütülmesi, öğretim programının uygulanması aşamasında birliktelik sağlanması yönünde fikir alışverişinde bulundular.