Cezmi Büyükgüney' i kaybettik

| 04.01.2019 | Kategori: Allgemeines

1995 / 1996 Yıldız Voleybol Takımı / İstanbul Birincisi - Türkiye İkincisi

Öğrencilerimizin ve bizim sevgili Beden Eğitimi Öğretmenimiz “Cezmi Büyükgüney Hocamız” 3 Ocak 2019 Perşembe günü 95 yaşında vefat etmiştir.

1979 yılından itibaren okulumuzda görev yaparak 36 yıl hizmet sunan sevgili Hocamız her zaman özverili çalışmasıyla dikkat çekmiş, bu yıllar boyunca okulumuza çok değerli sportif başarılar kazandırmıştır.

Emekliliğinden sonra da 82 yaşına kadar voleybol antrenörü olarak okulumuzda çalışan sevgili Hocamız düzenli, planlı, programlı olması ve yaratıcılığa, çözüm üretmeye önem vermesiyle tüm öğrencilerimize her zaman örnek olmuştur.

Cezmi Büyükgüney Hocamızın ailesine, öğrencilerine, sevdiklerine baş sağlığı dileriz.
Allah rahmet eylesin.

Cenaze 4 Ocak 2019 Cuma günü ikindi namazından sonra Kısıklı Hz. Ali Camii´ nden kalkacak ve Nakkaştepe Mezarlığı´nda toprağa verilecektir.