St. Georg Avusturya Lisesi Kütüphaneleri

Okul Kütüphanesi

1988' den önce okulun çeşitli birimlerinde küçük kütüphaneler mevcuttu. 1988' de bunların birleştirilmesiyle bugünkü medya merkezinin; büyük okul kütüphanesinin ilk adımı atılmış oldu.

Avusturya Kütüphanesi

İstanbul/Yeniköy Kültür Ofisi’nin yeterince kullanılmayan kütüphanesi ile St. Georg Avusturya Lisesi’nin kütüphanesini ‘Avusturya Kütüphanesi’ adı altında birleştirerek daha verimli kullanımının sağlanması fikri 2006 yılında oluşmuştur. T.C. Dışişleri Bakanlığı kuruluş fikrini destekleyerek gereken onayı vermiştir.

Avusturya Kütüphanesi' nin ve Sankt Georg Avusturya Lisesi Kütüphanesi' nin düzenli olarak güncellenen ve 29.180 basılı medya (kitaplar, cd ve dvd' ler) içeren koleksiyonuna online katalo ile 7/24 ulaşabilirsiniz.