Beileid / Başsağlığı

| 20.04.2009 | Kategorie: Lehrer

Heute haben wir die traurige Nachricht erhalten, dass unser ehemaliger Musiklehrer Rudolf Kreuzhuber am 14. April 2009 verstorben ist. Prof. Mag. Rudolf Kreuzhuber war von 1978 bis 1996 in St. Georg tätig, wo er auch seine Gattin Rosa (Wögerbauer) kennenlernte, die von 1987 bis 1996 an unserer Schule Deutschlehrerin war.

 

Prof. Kreuzhuber unterrichtete sein Fach mit großer Sensibilität und Liebe. Er war auch Chorleiter, Theaterregisseur und Cellovirtuose. Vielen bleibt er als prägende Lehrergestalt in Erinnerung.

Unser Mitgefühl gilt seiner Frau und seinen Kindern.

Gott möge ihm alles Gute seines Lebens vergelten. 

Link: Todesanzeige

 

Bugün eski Müzik öğretmenimiz Rudolf Kreuzhuber'in 14 Nisan 2009 Salı günü vefat ettiğini üzüntüyle öğrenmiş bulunuyoruz. Bay Kreuzhuber 1978 yılından 1996 yılına kadar okulumuzda görev yapmış ve 1987-1996 yılları arasında yine okulumuzda Almanca öğretmenliği yapmış olan eşi Bayan Rosa (Wögerbauer) ile burada tanışmıştır.

Bay Kreuzhuber büyük bir duyarlılık ve sevgiyle yürüttüğü Müzik öğretmenliği görevinin yanısıra koro şefi, tiyatro rejisörü ve çello virtüözü olarak çoğumuzun anılarında önemli bir yer edinmiştir.

 

Kendisini saygıyla anıyor, eşi ve çocuklarına başsağlığı diliyoruz. Allah rahmet eylesin.

 

Link: Ölüm ilanı