ROCK’N PURPLE Müzik Yarışmasının Birincilik Ödülü 11 Tic. Öğrencimiz Mark RAYMUND‘un

| 07.03.2012 | Kategorie: Schule, Schüler

1.Preis für Mark Raymund (HAK 11) beim “Rock'n Purple”-Musikwettbewerb

Rock n' Purple, Maltepe Üniversitesi'nin 2. kez düzenlediği liseler arası rock müzik yarışmasıdır. Bu yıl, yarışmaya katılan 86 okul arasından elemeler sonucunda çeyrek finale 27 okul kalırken çeyrek finalden yarı finale 13, finale ise 7 okul kalmıştır. Yarışmaya birlikte katılan Özel Alman ve Avusturya Lisesi grubu ''Quantum'', Deep Purple - Highway Star şarkısı ile birinci olmuş; ayrıca en iyi erkek vokal ve en iyi gitarist dalındaki ödülleri de kazanmıştır. Yarışmanın Birincilik ödülü, profesyonel bir stüdyoda kaydedilecek olan bir single albüm ve kliptir.

 

Grup hakkında: “Quantum”, 2009 yılında “Orchester” adıyla bir araya gelmiş bir müzik topluluğudur. Grup o zamanki ismini Herr Auris'in öğretmenliğini yapmış olduğu Orkestra eğitsel kolundan almıştır. Ege Yılmaz, Berk Öztuna, Kağan Batuker ve Can Suda'dan oluşan Orchester 2011 yılının başlarında Mark Raymund'un gruba vokalist olarak dahil olmasıyla aynı senenin yazında ismini "Quantum" olarak değişmiştir. Quantum, Hard Rock tarzında yaptığı cover ve bestelerle yoluna devam etmektedir.

 

 

Die Maltepe Universität veranstaltete heuer zum zweiten Mal den Rockmusik-Wettbewerb Rock´n Purple, woran insgesamt 86 Schulen teilnahmen. “Quantum”, die gemeinsame Musikgruppe der Deutschen und Österreichischen Schulen mit Mark Raymund als Vokalist, wurde dabei mit dem ersten Preis ausgezeichnet. Wir gratulieren herzlich!