Liseler için Afet Bilinçlendirme Eğitimi

| 31.01.2012 | Kategorie: Schule, Schüler

Deprem Sivil Savunma ve İlk Yardım Kulübü'nün,II. Dönemde uygulanacak olan “Liselerde Afet Bilinçlendirme Eğitimi” seminerleri için Okulumuz ile AKUT arasında yapılan sözleşme, 17/01/2012 Salı günü AKUT (Arama Kurtarma Derneği ) adına Yönetim Kurulu Başkanı Nasuh MAHRUKİ ve AKUT Yönetim Kurulu Üyesi Ali Rıza ŞAHİN ile Okulumuz adına Müdür Alexander ZABINI ve Türk Müdür Başyardımcısı Nurhan ŞENER tarafından imzalanmıştır.

İmza törenine Beyoğlu İlçe Millî Eğitim Müdürü Sayın Adem KOCA, kulüp çalıştırıcılarımız Müdür Yardımcısı ve Coğrafya Öğretmeni Yasin BEŞER, Beden Eğitimi Zümre Başkanı Ertuğrul ÖZCEYLAN ve Coğrafya Öğretmeni Okan AYAS ile Okul Aile Birliği üyeleri, şube öğrenci temsilcileri ve ilgili öğretmenler katılmışlardır.

Sıcak bir atmosferde devam eden törende, Müdürümüz Alexander ZABINI'nin yaptığı "Hoşgeldiniz" konuşmasından sonra, konuyla ilgili bilgi veren Türk Müdür Başyardımcımz Nurhan ŞENER, Deprem Kulübü'nün derinlikli çalışmalarının geçen yıl PAMUKKALE DEPREM BİLİM OKULU'nda katıldıkları bir haftalık AB - TÜBİTAK Proje çalışmasından sonra başladığını ve bu yıl 15 hafta AKUT ile devam edeceğini belirterek, maddi ve manevi desteklerinden dolayı Kurucu Temsilcimiz Franz KANGLER'e hepimiz adına teşekkür etti.

 

Am 17/01/2012 war Nasuh MAHRUKİ im Rahmen der Aktivitäten des Klubs für Erbeben, Zivilschutz und Erste Hilfe zu Besuch am St. Georgs-Kolleg. (ausführlicher Text auf Türkisch)

 

1. Ders, 08 Şubat 2012: Detaylar