Öğrencimiz Dilara Revna Karacabeyli Atina'da Düzenlenecek Olan "Gençler Müzik Yapıyor" Yarışmasının 2. Elemesine Katılmaya Hak Kazandı

| 14.03.2011 | Kategorie: Schule, Schüler

Unsere Schülerin Dilara Revna Karacabeyli nimmt an der 2. Auswahlrunde "Jugend Musiziert" in Athen Teil

Die Schülerin Dilara Revna Karacabeyli (2577, 9D) hat beim Regionalwettbewerb „Jugend musiziert“ in Istanbul in der 1.  Auswahlrunde der Ensemble-Wertung Streichinstrumente den 1. Platz erreicht.

Die 2. Auswahlrunde wird in der Zeit vom 17.-24. März 2011 in Athen stattfinden. Revna wird mit ihrer Partnerin aus dem Istanbul Lisesi daran teilnehmen. Wir wünschen ihnen viel Erfolg!

Öğrencimiz Dilara Revna Karacabeyli (2577/ 9D), Almanya merkezli „Gençler Müzik Yapıyor“ Yarışmasının İstanbul´da yapılan ilk elemesinde yaylı çalgılar kategorisinde birinci olmuştur.

Yarışmanın 2. elemesi ise, 17-24 Mart 2011 tarihleri arasında Atina´da yapılacaktır. Bu yarışmaya İstanbul Lisesi´nden partneri ile beraber katılacak olan Revna´ya başarılar diliyoruz.