İstanbul İl Öğrenci Meclis Başkanı Atakan Esen'in İstanbul İl Milli Eğitim Müdürünü Ziyareti

| 06.01.2009 | Kategorie: Schüler

Besuch von Atakan Esen, Schulsprecher für das Gouvernement Istanbul, beim Direktor des Stadtschulrates Istanbul

İl Milli Eğitim Müdürü Ata Özer’in Beyoğlu ilçesi Okul Aile Birliği Başkanları ve mahalle muhtarları ile birlikte 19 Aralık 2008 tarihinde yaptığı toplantıda Okul Aile Birliği Başkanımız Şengül Toksun’a verilen randevunun gereği olarak, İstanbul İl Öğrenci Meclis Başkanı seçilen Okul Başkanımız Atakan Esen, 23 Aralık 2008 tarihinde,

Beyoğlu İlçe Milli Eğitim Müdürü Osman Balcı, okulumuz Türk Müdür Başyardımcısı Nurhan Şener ve Rehber Danışmanımız Ezgi Göçmen Sefer ile birlikte İl Milli Eğitim Müdürü Ata Özer’i makamında ziyaret etti.

Bei der Versammlung vom 19.12.2008, an der der Direktor des Stadtschulrates für Istanbul, Herr Ata Özer, Vorstände der Elternvereine des Bezirkes Beyoğlu und Bezirksvorsteher teilnahmen, hat der Vorstand unseres Elternvereins, Frau Şengül Toksun, einen Termin für einen Besuch beim Direktor des Bezirksschulrates Beyoğlu, Herrn Osman Balcı, erhalten. Am 23.12.2008 besuchte der Schulsprecher für das Gouvernement Istanbul, Atakan Esen, in Begleitung mit dem Direktor des Bezirksschulrates Beyoğlu, Herrn Osman Balcı, mit der türkischen Subdirektorin unserer Schule, Frau Nurhan Şener, und mit der Schülerberaterin, Frau Ezgi Göçmen Sefer, den Direktor des Stadtschulrates für Istanbul, Herrn Ata Özer.