Bağımlılık Süreci ve Güncel Bağımlılıklar Üzerine Veli Semineri

| 07.03.2008 | Kategorie: Schule

Eltern-Seminar zum Thema "Abhängigkeit"

12 Mart Çarşamba günü Okul Aile Birliği üyelerimizden İstanbul Üniversitesi Adli Tıp Enstitüsü Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Neylan Ziyalar, saat 17.00-18.30 arasında Okulumuz tiyatro salonunda velilerimize "Bağımlılık Süreci ve Güncel Bağımlılıklar" konulu bir seminer verecektir.

Tütün, alkol gibi maddeler ile bilgisayar ve internet kullanımı, kumar ve alışveriş bağımlılığı gibi konulara değinilecek bu seminere katılmak isteyen velilerimizin 11 Mart Pazartesi gününe kadar Rehberlik Servisi'ne isim yazdırmalarını rica ederiz.

Am 12. März (17.00-18.30 Uhr) wird Frau Neylan Özdemir, Lehrbeauftragte am Institut für Medizin der Istanbul Universität und Mitglied unseres Elternvereins, ein Seminar für unsere Eltern halten. In diesem Seminar wird über Alkohol- und Zigarettenabhängigkeit, Missbrauch von Computern/Internet, Glückspiele und Einkaufsabhängigkeit diskutiert.

Wir bitten die Eltern, die an diesem Seminar teilnemen möchten, Ihre Namen der Schülerberatung bekannt zu geben.